Chris Beens Handelsonderneming


Bent u op zoek naar een (gebruikte) shovel, kraan, of zwenklader? Chris Beens in- en verkoopt uitsluitend kwalitatief hoogwaardige machines en een breed scala aan uitrustingsstukken. Vanuit onze vestiging in Hoeven leveren wij aan de agrarische sector, aannemerswereld maar ook de sloop- en recyclebranche. Dit doen we al ruim 20 jaar met succes en vertrouwen van onze klanten.

Ahlmann AZ90 Tele afgeleverd


Recent leverden wij met enige trots deze prachtige machine aan Veehouderij Harns Kattendijke 

Chris Beens Handelsonderneming

Bezoek adres:
Sprangweg 54
4741 RC Hoeven
Nederland
Postadres:
Laban Deurloosstraat 27
4694 BP Scherpenisse
Nederland
T: +31653328362
M: +31653328362
E: info@chrisbeens.com
I: www.chrisbeens.com
  

Im- en export


Ook in het buitenland is er veel vraag naar Nederlandse machines. Over het algemeen is de kwaliteit van gebruikte machines beter. Er wordt vaak structureler onderhoud gepleegd en de machines zijn veel ruimer uitgerust. Ook aan de vraag vanuit het buitenland kunnen wij eigenlijk altijd voldoen. Hierin speelt vertrouwen natuurlijk een grote rol. Afnemers kennen onze werkwijze en weten dat we uitsluitend machines en hulpstukken verkopen waarvan wij de afkomst en staat hebben gecontroleerd en dat deze aantoonbaar voldoen aan onze eisen. Wij exporteren met regelmaat naar Duitsland en Belgie maar leveren des gewenst binnen heel Europa.

Zoekopdracht


Bent u gevestigd of werkzaam buiten Nederland en bent u op zoek naar een goede machines of hulpstukken? Ongeacht het merk dat u zoekt vinden wij deze voor u. Leg vrijblijvend een zoekopdracht bij ons neer en wij spreken ons grote netwerk aan. Uiteraard kunt u voor vragen altijd contact met ons opnemen.  

Import 

Heeft u een machine of hulpstuk die u op de Nederlandse markt wilt brengen. Ook daarin helpen wij u graag. Wanneer deze voldoen aan de eisen die we hieraan stellen kan dit voor ons zeker interessant zijn.  

© 2024  |  Chris Beens Handelsonderneming  |  Website ontwerp en realisatie: Van Suilichem Communicatie BV